prowadzi Wojciech Jóźwiak • od 2004

Instrukcje-pomoc Progno24 .479

• <<
  • <
  • ...
  • 1
  • 2
  •  
  • >
  • >>

Wojciech Jóźwiak   2024-01-17 09:55:54   479.17804  
Dzisiejsze 17.01. webinarium
Przypominam link do dzisiejszego (17 stycznia) webinarium:
https://astroakademia.clickmeeting.com/przejscia-saturna-przez-urodzeniowe-osie

Hasło do webinarium wysłałem przed chwilą emailem.
(Następne hasła też będą mieć pozór dwóch połączonych słów w którymś języku.)

Webinarium zaczniemy o godz. 19:00.
Chcę wypróbować wchodzenie uczestników na ekran. Więc proszę przygotuj się, o czym chcesz mówić z ekranu.
  • Wojciech Jóźwiak #21842 : Być może będzie można wejść na ekran z samym głosem. Bez kamery i twarzy. Wypróbujemy to. W ostateczności, jeśli nie chcesz ujawniać twarzy, możesz zasłonić kamerę, skierować ją w sufit lub postawić przed nią misia.
  • Acrux #21867 : Czy będzie dostępne nagranie? Mi się niestety rozjechał dzień wczoraj i nie mogłam dołączyć :(
    edit: już znalazłam link, przepraszam. niestety wpada mi do spamu i nie widzę od razu.

• Wojciech Jóźwiak #21869 : Tak, AkruxM, rozesłałem mailem i tak będzie, póki czegoś nie udoskonalę.
Wojciech Jóźwiak   2024-01-18 09:25:41   479.17813  
Zadanie: rozpoznaj najwazniejsze wydarzenia i nanieś na cykl Saturna
Wypisz listę najważniejszych wydarzeń (lub zmian) w swoim życiu (nie sugerując się Saturnem), po czym porównaj je z cyklem Saturna.

Uwaga: mamy na to 2 tygodnie. Przy tym zachęcam, żebyśmy w tym czasie przedyskutowali, tutaj, poszczególne przypadki.

Ile ma być tych wydarzeń? – Nie za wiele. Od czterech do siedmiu. 4...7.
Wojciech Jóźwiak   2024-01-30 22:16:45   479.17897  
Webinarium „Cykl Saturna u nas” 31 stycznia czyli jutro
Oczywiście o tradycyjnej godzinie 19:00. Zapraszam. Do wejścia potrzebne jest hasło, które rozesłałem emailem.
Adres/link jest w ogłoszeniu, ale podaję/przypominam:
Będziemy kontynuować temat sprzed 2 tygodni, czyli będziemy przyglądać się naszym cyklom Saturna, przy czym skupimy się nie tylko na zmianach ("życiowego krajobrazu") podczas przejść Saturna przez urodzeniowe osie, ale również na charakterze poszczególnych ćwiartek tego cyklu, czyli mini-epok po średnio 7 lat. Zastanowimy się, czy i jak ogólne reguły dla cyklu Saturna przejawiły się w Waszych/Twoich saturnowych okresach.
Wojciech Jóźwiak   2024-02-01 10:54:01   479.17912  
Gdzie widać wątki forum kursu Progno24?
(Na razie) nie ma linków do nich na stronie rozbiegowej www.astroakademia.pl/n20/new.php , ale są (linki) na stronie Wszystkie wątki od najnowszego
(Widzą je też osoby pozakursowe, ale im, gdy próbują wejść, wyświetla się "Brak dostępu / No access", co wprawdzie może być frustrujące, ale trudno, od razu wszystkiego nie poprawię.)
Tez na samym dole każdej strony forum kursu jest przycisk, który jak się kliknie, to wysuwa się szuflada o treści:

Forum „Kurs astro-prognozy 2024

Jest trochę bałaganu, ale staram się uporządkować.
Nasze wpisy podzieliłem na odcinki czasowe od-do kolejnych webinariów.
  • Wojciech Jóźwiak #22501 : Przypomnę jeszcze linki do nagrania i artykułu-transkryptu:
    Nagranie 31 stycznia jest pod linkiem: LINK DO 31 stycznia.
    Transkrypt webinarium 31 stycznia: Cykl Saturna u nas
Wojciech Jóźwiak   2024-02-14 20:47:46   479.17988  
Nagranie webinarium 14 lutego Główne tranzyty
Wojciech Jóźwiak   2024-02-28 09:15:06   479.18093  
Dzisiaj webinarium. Na razie nie zmieniam układu wątków
Dzisiaj (28 .02.24) webinarium na temat głównych tranzytów Urana, Neptuna i Plutona. -- Czyli tranzytów U, N, P przez urodzeniowe osie lub światła. Oczywiście tematu nie wyczerpiemy i będą następne odcinki.
Na razie nie zmieniam układu wątków, ponieważ najpierw chcę wymienić (na nowy) cały program wyświetlający forum.
Link i hasło do dzisiejszego webinarium:
Hasło: stanBezZmian
(Prócz tego rozesłałem w mailu.)
Wojciech Jóźwiak   2024-02-28 20:53:38   479.18096  
Nagranie webinarium o tranzytach Urana, Neptuna, Plutona
Wojciech Jóźwiak   2024-03-08 00:16:47   479.18139  
Tekst spisany o tranzytach Urana, Neptuna, Plutona
Tekst spisany (transkrypt) o tranzytach Urana, Neptuna, Plutona:
Główne tranzyty Urana, Neptuna i Plutona
z 2024-02-28
Wojciech Jóźwiak   2024-03-12 21:03:05   479.18161  
Jutro webinarium +O czym pamiętamy przy badaniu czasu
Witam. Jutro webinarium "O czym pamiętamy przy badaniu czasu". W tym ogłoszeniu jest bezpośredni link do "pokoju" na Click-Meeting. Ten link wczoraj rozesłałem emailem. Hasło też wysłałem, ale powtarzam tu:
Hasło: wRybach.
Na webinarium omówię pojęcia, które są potrzebne przy badaniu czasu, więc i przy wydarzeniach z przeszłości i przy prognozach.
O nowe dane horo. (nowe wydarzenia z życia) nie pytałem, ponieważ mam nadzieję, że dotychczasowego "materiału życiowego" wystarczy, prócz tego daleko nie wszystkie ciekawe momenty które udostępniliście omówiłem.
* * *
Pracuję nad nowym widokiem AstroAkademii, w którym kursowe fora i wykłady będą dobrze widoczne i dostępne, na razie proszę o cierpliwość w znoszeniu przejściowych niewygód.
Wojciech Jóźwiak   2024-03-13 15:16:34   479.18166  
Małe zadanie: co zabiło adm. Nelsona?
Oto kosmogramy:
Horatio Nelson 1758-09-29
Bitwa pod Trafalgarem 1805-10-21 – moment postrzelenia Nelsona, kt. zmarł 3 h później.
Zadanie polega oczywiście na znalezieniu tranzytów, które przyczyniły się do jego śmierci.
Uwaga: czas uro. Nelsona nie jest pewny, ma rating zaledwie "C", tzn. godzina jest znana, ale nie wiadomo skąd, nieznane źródło. Więc podejrzane, że któryś astrolog ustawił mu horoskop tak, żeby wyglądał wojowniczo: bo w tym horo. Mars jest równo na asc.
Zadanie nie na dzisiaj – masz/macie kilka dni na to.
(Pod Tr. Brytyjczycy zniszczyli floty Francji i Hiszpanii.)
Wojciech Jóźwiak   2024-03-13 20:32:17   479.18167  
Praca domowa/własna: inicjacje
Szukamy inicjacji.
To znaczy, wydarzeń w swoim lub nie-swoim bio, które miały charakter inicjacji.
Mogą to być inicjacje dosłowne, np. pierwszy udział w pewnej ceremonii dostępnej tylko dla wybranych.
Mogą być inicjacje przenośne, metaforyczne, w cudzysłowie czyli "inicjacje". (Dla mnie taką była pierwsza praca w radio, tzn. pierwsze kroki w roli radiowca.)
Ale przy tym szukamy pewnej niezwykłości i ekscesu, czyli "wyskoczenia" poza ramy dotychczasowego trybu życia. Więc nie każdy pierwszy dzień w pracy jest ciekawy jako inicjacja.
Dane horoskopowe inicjacji lub kosmogramy tych wydarzeń przysyłamy tu. (Wkrótce będzie na to osobny wątek forum.)
Wojciech Jóźwiak   2024-03-13 21:09:11   479.18168  
Na granie webinarium 13 marca
Wojciech Jóźwiak   2024-03-14 23:28:52   479.18173  
Lista wątków i uczestników na końcu strony
Na końcu każdej strony z (wątkiem) forum jest lista wątków (z danego forum) i lista (uprawnionych) uczestników – jeśli dostęp jest imienny.

(To info już było wcześniej, ale psuło się i teraz je uporządkowałem.
Czyli: wykazu wątków i uczestników szukamy tu, na końcach stron, ponieważ w menu po lewej stronie ich nie ma, i na stronie tytułowej też nie. Nie zrobiłem tamtego, ponieważ wymagałoby to zbyt wiele pracy, podczas gdy pracuję teraz nad ogólnym odnowieniem stron AA, i na tych odnowionych będzie wygodniej wszystko widać.)
Wojciech Jóźwiak   2024-04-29 22:31:39   479.18412  
Webinarium 8 maja
8 maja (w środę) jest/będzie kolejne nasze Webinarium: Tranzyty: jak widzieć ważne i jak uniknąć gąszczu V-08.
Hasło od razu podaję:
bez Gonszczu
Zapewne będę potrzebować danych o kolejnym wydarzeniu lub wydarzeniach i zapytam o to w najbliższych dniach.
W środę 1 maja nie ma webinarium.
Wojciech Jóźwiak   2024-09-13 12:50:26   479.19147  
Kosmogramy z dostępem tylko dla grupy "Kurs prognozy 24"
Dorobiłem dodatkową opcję dostępu kosmogramu: dla danej grupy dostępowej, czyli "z czerwonym kółkiem".
Sprawdź proszę, czy na stronie edycji kosmogramu, Nowy kosmogram, widzisz tę opcję: w rozwijance "Dostęp", zatytułowana "Kurs prognozy 24".
  • Kita #31795 : Widzę rozwijankę Dostęp, ale bez możliwości kliknięcia i z informacją przy tym napisie

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function fetch_assoc() on bool in /www/astroakademia_www/www/astroakademia.pl/n20/inc/chart.html.php:349 Stack trace: #0 /www/astroakademia_www/www/astroakademia.pl/n20/inc/chart.html.php(218): publicOptions(-1, false) #1 /www/astroakademia_www/www/astroakademia.pl/n20/chart_show.php(137): require_once(′/www/astroakade...′) #2 {main} thrown in /www/astroakademia_www/www/astroakademia.pl/n20/inc/chart.html.php on line 349
  • Wojciech Jóźwiak #31796 : OK, Kito, dzięki, będę badał błąd.
  • Wojciech Jóźwiak #31798 : Czy widoczna jest ta oto strona:  Upadek drzewa na dach u Ewy Marii
  • Kita #31799 : Tak, widoczna. Kliknięcie na nią również działa przenosząc do strony z kosmogramem. 
Notki forum (15) na tej stronie: [X]
Komentowanie wymaga zalogowania i/lub ważnego abonamentu.
  • <<
  • <
  • ...
  • 1
  • 2
  •  
  • >
  • >>